Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 5 ТО ОДД. / 11.05.2020г. Плоштина, формула за плоштина

11.05.2020г. Плоштина, формула за плоштина

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г. ОДРЕДУВАЊЕ ВЕРОЈАТНОСТ

НА СТР.141 ОД УЧЕБНИКОТ ДА СЕ РЕШАТ ЗАДАЧА 1, 2, 3,

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *