Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 3 ТО ОДД. / 11.05.2020г.Математика Зафатнина, нестандардни мерки

11.05.2020г.Математика Зафатнина, нестандардни мерки

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г.Венов дијаграм

стр.41 од работните тетратки да се реши задачата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *