Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 07.05.2020- Препознавање на ГОЛЕМАТА ПЕЧАТНА БУКВА Њ

07.05.2020- Препознавање на ГОЛЕМАТА ПЕЧАТНА БУКВА Њ

Драги ученици,денес се потсетуваме на буквата Њ,гледајте ја мојата азбука,прочитајте(слушнете) ја книгата,а потоа во тетратките напишете по 5 реда буква Њ.

https://nabukva.mk/?fbclid=IwAR2btx7W0r3sg00TTFs8A-5j7JkHvcGuLPVgNAE-fO66FrAMAHSghbgwNo0

https://read.bookcreator.com/5T1j0xaYybNnU1iuAHU0bCSQbhk1/bJXPXz-dSguDTG-TiF7qOA?fbclid=IwAR2YzEH8eA26Vvfzn-P3lf1QtXlu2eZStyYb8W8miklGCnt66XPZcZXNbwg

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *