Дома / Uncategorized / 07-05-2020 наст: МАРЕ АРИЗАНОВА – Вежби за читање и споредување мерни единици за време

07-05-2020 наст: МАРЕ АРИЗАНОВА – Вежби за читање и споредување мерни единици за време

Реши во работна тетратка 73!

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен Извештај за работата на училиштето 2019/20

Во Прилог е Годишниот извештај за работа на училиштето во учебната 2019/20 година. Годишен-извештај-2019-2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *