Дома / Uncategorized / 07-05-2020 наст: ИБРО ФИУЉАНИН – Вежби за читањње и споредување мерни единици за време

07-05-2020 наст: ИБРО ФИУЉАНИН – Вежби за читањње и споредување мерни единици за време

Реши во работна тетратка 73!

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Ден 1️⃣

Изразување на детската креативност и фантазија на тема “Мојата новогодишна порака до….” Презентација “Спортот како …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *