Дома / Uncategorized / 06-05-2020 наст:ИБРО ФИУЉАНИН – Пресметување на временски интервали во денови, недели и месеци стр. 128

06-05-2020 наст:ИБРО ФИУЉАНИН – Пресметување на временски интервали во денови, недели и месеци стр. 128

Искористете го календарот и одговорете ги прашањата во задачите од учебникот на стр. 128

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *