Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 6 ТО ОДД. / 05.05.2020 VIa Одредување големина на непознат агол

05.05.2020 VIa Одредување големина на непознат агол

Лекцијата во учебникот e на стр.147.Изгледајте го видеото прочитајте и научете го она од учебникот и потоа решете ги задачите во работната тетратка на страна 77.

https://youtu.be/i4yNMUGX2kU

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

01.06.2020 Мода, медијана, ранг и аритметичка средина на податоци

Лекцијата во учебникот е со име:-Работа со податоци;-Медијана;-Аритметичка средина;Во збирката лекцијата е со име: Медијана.Мода.Ранг.Аритметичка …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *