Дома / Uncategorized / 06-05-2020 наст: МАРЕ АРИЗАНОВА – СПОРЕДУВАЊЕ НА ВРЕМЕ стр. 126 и 127

06-05-2020 наст: МАРЕ АРИЗАНОВА – СПОРЕДУВАЊЕ НА ВРЕМЕ стр. 126 и 127

Прва задача на стр.126 и цела 127 страна ќе ја работиме непосредно на видео часот . Затоа добро разгледајте ги дадените задачи за да може часот да ни биде максимално ефективен.

ПОТСЕТУВАЊЕ НА ВАЖНО ЗАДОЛЖЕНИЕ!
ИЗЛЕЗЕТЕ ОД ДОМА И НАЈМАЛКУ ЕДЕН ЧАС ПЕШАЧЕТЕ, ВОЗЕТЕ ВЕЛОСИПЕД ИЛИ РОЛЕРИ

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен извештај за работата на училиштето за учебната 2021-2022 година

Годишен-извештај-за-работата-на-училиштето-2021-2022Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *