Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 3 ТО ОДД. / 05.05.2020г.Македонски јазик Усна и писмена вежба на тема,,Како го поминав 1Мај,,

05.05.2020г.Македонски јазик Усна и писмена вежба на тема,,Како го поминав 1Мај,,

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06,2020г. Анализа на тестот по македонски јазик

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *