Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 2 РО ОДД. / 04.06.2020-Обработка на текстот „Лето“ од Евгенија Шуплинова

04.06.2020-Обработка на текстот „Лето“ од Евгенија Шуплинова

ЈДГ Весели Цветови - Штурецот и мравките

-Прочитајте си го внимателно текстот, а потоа одговорете си ги прашањата што се наоѓаат веднаш под текстот на стр.110 во учебникот

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

19.05.2020-Дедото и репката-народна приказна

Дедото и репката (подреди ги по ред)Преземи -Откако ќе го прочитате тетекстот неколку пати ,обидете …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *