Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 2 РО ОДД. / 04.05.2020-Колку кусур треба да добиеш?

04.05.2020-Колку кусур треба да добиеш?

-Изгледајте го внимателно ова видео,а потоа решете ги задачите 1 и 2 во учебник бр.3

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

26.05.2020-Мерење и решавање проблеми-тематски тест

мерење-и-решавање-проблеми-тематски-тестПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *