04.05.2020-БонТон за хуманост

-Дали и вие ученици сте биле некогаш хумани? -Опишете една случка кога сте биле хумани кон некое ваше другарче.

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г. Час на одделенска заедница

Градење позитивен однос кон животните и растенијата План за работа 1.Што мисите,што му треба на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *