Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 04.05.2020- Ајде станете дечиња разиграјте се во пролет

04.05.2020- Ајде станете дечиња разиграјте се во пролет

Линк: https://read.bookcreator.com/nZHe1z3LRlVqpefbrXr6L6Chv1V2/0wp6OxkEQU6vbgDLNHT5-Q?fbclid=IwAR1lY6JPm-b2tRZBOcg4jeaHACKcJdQCAqd1eoii9X5bKv-uCfLxjGU9V44

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *