Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ЧАС НА ОДЕЛЕНСКА ЗАЕДНИЦА ЗА ТРЕТО ОДД. / 04.05.2020г.Час на одделенска заедница ,,Навики за здрава исхрана,,

04.05.2020г.Час на одделенска заедница ,,Навики за здрава исхрана,,

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

04.05.2020-БонТон за хуманост

-Дали и вие ученици сте биле некогаш хумани? -Опишете една случка кога сте биле хумани …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *