Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 03.06.2020-Повторување за сообраќај

03.06.2020-Повторување за сообраќај

Преку следење на оваа е-сликовница ќе повториме Како треба да се однесуваме на улица а воедно ќе се запознаеме со некои сооб,знаци.а на крај со ваша помош решете го наставниот лист за сообракај.

https://stepbystep.org.mk/WEBprostor/slikovnici/Na%20Gradskite%20Ulici%20MK/NaGradskiteUlici.html?fbclid=IwAR05l0DIVOvR9qxZQohJPTLC7JmLmC1lrGTj9uWxubqK6nqeUpIW61aaLak

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *