Дома / Uncategorized / 03-06-2020 Маре Аризанова -Обработка на текст ,,Емил и детективите,, – (103,104,105)

03-06-2020 Маре Аризанова -Обработка на текст ,,Емил и детективите,, – (103,104,105)

Запишете ги прашањата и одговорите кои се дадени во оваа видео лекција во вашите тетратки. Сработете ја зададената домашна задача!

-продолжете го расказот по ваша замисла!Бидете креативни и досетливи !

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Под мотото „Другарството е дел од детската среќа“ започнаа да се реализираат предвидените активности по повод Детската недела 2022 година

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.