Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 2 РО ОДД. / 03.06.2020-Контролни прашања (слог,збороред,интерпукциски знаци)

03.06.2020-Контролни прашања (слог,збороред,интерпукциски знаци)

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

19.05.2020-Дедото и репката-народна приказна

Дедото и репката (подреди ги по ред)Преземи -Откако ќе го прочитате тетекстот неколку пати ,обидете …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *