Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 4 ТО ОДД. / 03.06.2020-Главни делови во реченицата-повторување

03.06.2020-Главни делови во реченицата-повторување

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

20.05.2020-„Водната самовила“ од браќата Грим

-Прочитајте ја вмимателно бајката „Водната самовила“,поделете ја на логички целини и дадете наслов на истите …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *