Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 3 ТО ОДД. / 03.06.2020г.Македонски Анализа на текстот ,,Јуни,,

03.06.2020г.Македонски Анализа на текстот ,,Јуни,,

Да се пополни табелата со именки, глаголи и придавки

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

26.05.2020г.Македонски стр.192 „Компјутерџии“-запознавање со интернет

План за работа Наслов:Компјутерџии, извадок од книгата,,Гледалото зад огледалото,, Писател:Јадранка Владова Тема Компјутери и интернет …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *