Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 02.06.2020-Проверка на стекнатите знаења за изучените букви

02.06.2020-Проверка на стекнатите знаења за изучените букви

Да си поиграме и провериме,што научивме?

https://wordwall.net/resource/2212888/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%83%d0%ba%d0%b2%d0%b0

Пратете по еден слајд од презентацијата тука ,да видиме што научивме ?

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *