Чувај го дарот на животот

11.5-18.5.2020 год

За Оливера Стојановска

Наставник по Етика на религии.

Провери

Однесување кон себе и кон другите

25.5-29.5.2020 ОДНЕСУВАЊЕ-КОН-СЕБЕ-И-КОН-ДРУГИТЕ-ЛУЃЕПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *