Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ИНФОРМАТИКА ЗА 6 ТО ОДД. / Функционирање на интернет-Правила за однесување на интернет.

Функционирање на интернет-Правила за однесување на интернет.

Добар ден ученици.Ваша задача е од страна 114-119 од учебникот да напишете во тетратките за Функционирање на интернет-Правила за однесување на интернет.Да се поврзете на интернет и да ги примените сите задолженија од учебникот.Препратете во порака.Имајте пријатни моменти и седете дома.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Поим за мултимедија. Поим за мултимедијална презентација.

Добар ден драги ученици.На страна 91-98 во учебникот имате за-Поим за мултимедија. Поим за мултимедијална …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *