Дома / Новости / Училиштен натпревар по англиски јазик

Училиштен натпревар по англиски јазик

На ден 25.02.2021 година во просториите на нашето училиште се оддржа училиштен натпревар по англиски јазик, на кои учество земаа ученици од петто до девето одделение.

Во продолжение се резултатите од натпреварот.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *