Дома / Новости / Ученици кои имаат освоено награди и обезбедено пласман за регионален натпревар по Биологија

Ученици кои имаат освоено награди и обезбедено пласман за регионален натпревар по Биологија

 

Име и презиме одделение Награда/пласман
1.Благој Колев 7  I Награда
2.Теодора Иванова 7 II Награда
3.Димитар Киров 7 II Награда
4.Тамара Иванова 7 III Награда
5.Наталија Малчева 7 III Награда
6.Наталија Велевска 7 III Награда
7.Виктор Богевски 7 Пофалница
8.Катерина Крстева 7 Пофалница
9.Андреа Велиновска 7 Пофалница
10.Давид Ристов 7 пофалница
11.Петар Стојановски 8 III Награда
12.Сара Стаменкова 8 III Награда
13.Десанка Николова 8 III награда
14.Исидора Крстева 8 III награда
15.Елена Митева 8 пофалница
16.Елифа Даутовиќ 8 пофалница
17.Филип Филипов 8 /
18.Ангела Настова 8 /
19.Никола Трендафилов 9 II награда
20.Фросина Цековска 9 /

Учениците означени со црвена боја продолжуваат на регионален кој ќе се одржи на 15-ти април.На сите уќеници им благодариме на учеството а на тие што продолжуваат многу среќа и успех.

                                                                                              Наставник:Каролина Кирова

За Систем Администратор

Провери

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *