Дома / Uncategorized / Театарска претстава „Детски музички урнебес‘‘

Театарска претстава „Детски музички урнебес‘‘

Денес учениците од прво до петто одделение од нашето училиште присуствуваа на хумористичната претстава “Детски музички урнебес”.
Преку игра, забава и танцување децата ја исполнија салата со смеа , весел џагор и пријатно расположение.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.