Табеларни пресметувања

Добар ден ученици.Ваша задача е од страна 81-90 во учебникот да ги примените постапките за внесување на податоци во табела по слободен избор.Вашите задолженија да ги завршите до крајот на неделата поточно до петок и да ми ги пепратите.Седете дома и имајте пријатни мигови

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *