Дома / Новости / Спортски друштвени игри – штафетни игри, фудбал, не лути се човече, шах, монопол, сложувалка, Yard Twister

Спортски друштвени игри – штафетни игри, фудбал, не лути се човече, шах, монопол, сложувалка, Yard Twister

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *