Дома / Соопштенија / СООПШТЕНИЕ

СООПШТЕНИЕ

Им се соопштува на сите ученици,наставници, вработени,родители и сите останати, дека на ден 05.11.2018 год. (понеделник),  во терминот од 12h-13h во просториите на нашето училиште,поточно во училницата по информатика ќе се одржи „КВИЗ“ училишен меѓуодделенски натпревар по Биологија за учениците од 9- то одд.(9а и 9б паралелки).По тој повод ги покануваме сите кои сакаат да ја следат ова научна забава со цел да ги охрабриме сите учесници.

 

Со среќа на сите!!!

Одд.наставник:Каролина Кирова

Директор:Ленче Стојанова

За Систем Администратор

Провери

Извештај од мобилност на наставници во рамките на проектот ,, Магичната моќ на игрите” , дел од програмата Еразмус плус

Извештај од  спроведената мобилност за    Erasmus+ Project: The Magic Power of Games Датум:27 септември – …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *