Дома / Огласна табла / Огласна табла за вработени / Соопштение по повод Велигден

Соопштение по повод Велигден

OOУ “Даме Груев” Градско им соопштува на учениците и вработените, дека на ден 30.04.2021 (Петок) по повод Велики Петок и 03.05.2021 (Понеделник) по повод втор ден Велигден нема да се изведува настава. На сите ученици, вработени и родители од христијанска вероисповед им го честитаме големиот празник!

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Распоред на часеви (предметна настава) од 01.03.2021

Распоред на часеви за учениците од предметна настава во централното училиште. Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *