Дома / Огласна табла / Огласна табла за вработени / Соопштение за патрониот празник

Соопштение за патрониот празник

СООПШТЕНИЕ

ООУ,,Даме Груев,,Градско ги известува учениците и вработените дека по повод Патрониот празник на училиштето на ден 23.12.2020 година (Среда) нема да се изведува настава.

По тој повод на учениците и вработените им го  честитаме Патрониот празник.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Распоред на часеви (предметна настава) од 01.03.2021

Распоред на часеви за учениците од предметна настава во централното училиште. Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *