Дома / Uncategorized / Соопштение за запишување на ученици во прво одделение за учебната 2022-2023

Соопштение за запишување на ученици во прво одделение за учебната 2022-2023

Почитувани родители, Ве известуваме дека уписот за првачиња е во тек!

Повелете донесете ги вашите деца на опсервација и доколку ја немате обезбедено потребната документација, потврдите ќе ни ги доставите дополнително!

Со почит,

ООУ”Даме Груев

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *