Дома / Огласна табла / Огласна табла за вработени / Распоред за дополнителна и додатна настава за второ полугодие учебна 2020-21

Распоред за дополнителна и додатна настава за второ полугодие учебна 2020-21

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Распоред на часеви (предметна настава) од 01.03.2021

Распоред на часеви за учениците од предметна настава во централното училиште. Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *