Дома / Новости / Светот на Биби

Светот на Биби

🌟Мултимедијалниот проект “Светот на Биби” кој има за цел да ги едуцира најмладите, да учат нови работи низ игра и смеа, денес преку песна, другарување и забава Биби ја надополни празничната еуфорија со дечињата од општина Градско. Јееј!

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *