Дома / Новости / Сакаме да упатиме огрoмна благодарност до господинот Aнел Фијуљанин за покажаната несебична хуманост, и за неговата желба да ги развесели сите ученици од 1 до 9 одделение во нашето училиште

Сакаме да упатиме огрoмна благодарност до господинот Aнел Фијуљанин за покажаната несебична хуманост, и за неговата желба да ги развесели сите ученици од 1 до 9 одделение во нашето училиште

🎅Секое дете заслужува насмевка на лицето во магичните празнични денови.❤🎄🎆✨💫

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *