Дома / Новости / Резултати од општински натпревар по Биологија и Природни науки

Резултати од општински натпревар по Биологија и Природни науки

🔶️На општинскиот натпревар по Биологија и Природни науки, кој се одржа онлајн на ден 10.03.2023год. нашите ученици ги постигнаа следните резултати:

🔶️10 ученици од нашето училиштето ќе продолжат на регионалениот натпревар по Биологија:

🔸️Тијана Сандев VII одд

🔸️Ана Коцева VIII одд

🔸️Габриела Маркова VIII одд

🔸️Надја Лазова VIIIодд

🔸️Андреј Крчмаров VIII одд

🔸️Давид Трајковски VIIIодд

🔸️Матеј Колев VIIIодд

Андреј Петровски VIII одд

🔸️Марија Будимова IX одд

🔸️Иван Трендафилов IX одд

🔷️4 ученици од нашето училиште ќе продолжат на Регионален натпревар по Природни науки

🔹️Бисера Иванова V одд

🔹️Бојана Иванова V одд

🔹️Александар Пановски 6одд

➡️Натпреварот се одржа под менторство на наставничките Ели Неделковска и Цвета Колева.

Честитки за сите учесници и многу успех на учениците кои продолжуваат понатаму‼️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *