Дома / Новости / Резултати од одржани општински натпревари

Резултати од одржани општински натпревари

Резултати од општинскиот натпревар по Биологија одржан на 09.02.2022 година.

1.         Давид Трајковски   VII одд            I критериум  III награда

2.         Матеј Колев            VII одд  II критериум            III награда

3.         Габриела Маркова VII одд            II критериум III награда

4.         Ана Коцева  VII одд            II критериум III награда

5.         Борче Пановски     VII одд            II критериум III награда

6.         Андреј Крчмаров    VII одд            II критериум III награда

7.         Иван Трендафилов           VIII одд           I критериум  I награда

8.         Марија Будимова   VIII одд           II критериум II награда

Резултати од општинскиот натпревар по Физика одржан на 11.02.2022 година.

  1. Марија Будимова   VIII одд  84/100 поени- пласман на регионален

Резултати од општинскиот натпревар по Природни науки одржан на 11.02.2022 година.

  1. Александар Пановски Vодд  II награда.

Честитки за наградените ученици и  менторите Ели Неделковска и Цвета Колева, многу успеси на регионалните натпревари!

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *