Дома / Новости / Резултати од државен натпревар (прво место за нашата ученичка)

Резултати од државен натпревар (прво место за нашата ученичка)

На 04.05.2021 во училиштето ,,Васил Главинов ” во Велес беа доделени наградите од 58- от државен натпревар на млади техничари и природници на Народна техника на Македонија.Нашата ученичка Тамара Бешовска под менторство на наставничката Ели Неделковска го освои првото место во областа применета Биологија.Им честитаме на постигнатиот успех.

Во Прилог фотографии од настанот.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Излет во блиската околина со учениците од шесто и седмо одделение ЦОУ Градско

Учениците од шесто и седмо одделение од ЦОУ Градско заедно со наставничката по физичко и …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *