Дома / Новости / Резултаи од општински натпревар по Англиски јазик

Резултаи од општински натпревар по Англиски јазик

На општинскиот натпревар по Англиски јазик, кој што се одржа во училиштето Васил Главинов во Велес нашите ученици ги постигнаа следниве резултати⬇️⬇️⬇️➡️Мелани Милосављевиќ од VII-б освои II место

➡️ Надја Лазова од VIII-a освои III место

➡️Иван Трендафилов од IX-a освои II место.

Честитки за нашите учениците и за менторот наставничката Фани Димовска👏

Ви посакуваме многу успех на регионалниот натпревар🥰

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *