Дома / Огласна табла / Огласна табла за вработени / Распоред на часеви (предметна настава) од 01.03.2021

Распоред на часеви (предметна настава) од 01.03.2021

Распоред на часеви за учениците од предметна настава во централното училиште.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Распоред за дополнителна и додатна настава за второ полугодие учебна 2020-21

Распоред-за-дополнителна-и-додатна-настава-за-учебната-2021Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *