Дома / Новости / Распоред за настава со физичко присуство и учење од далечина во учебната 2020-21

Распоред за настава со физичко присуство и учење од далечина во учебната 2020-21

ЦОУ Градско:

ПУ с. Виничани

Забелешка: Учениците кои ќе следат настава преку учење од далечина ќе го следат истиот распоред како за учениците со физичко присуство, со тоа што ќе имаат можност директно да се вклучат и часот да го следат заедно со останатите ученици преку видео-конференциски сервис.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.