Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 6 ТО ОДД. / Раскажување и прераскажување на текстовите:„Изгубеното ќесе“ од Б.Бојаџиски и„Кој треба да се срами“од П.Дубочкин

Раскажување и прераскажување на текстовите:„Изгубеното ќесе“ од Б.Бојаџиски и„Кој треба да се срами“од П.Дубочкин

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

Медиотека

Датум:29.5.2020-година-МедиотекаПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *