Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 6 ТО ОДД. / Работна задача- Градба на стара македонска куќа.

Работна задача- Градба на стара македонска куќа.

Добар ден ученици.На 46 и 47страна во работната тетратка од Мегатехна-треба да се изработи работната задача- Градба на стара македонска куќа.Материјалите ги имате во Мегатехната и кровната конструкција е од картон исто ја имате во Мегатехната.Вашите обврски ќе треба да ги завршите до наредната недела.Седете дома и имајте пријатни моменти.Поздрав.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Македонска архитектура.

Добар ден драги ученици.На страна 51-52 од учебникот по Техничко образование имате за Македонска архитектура. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *