Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 5 ТО ОДД. / Работна задача:Конструкција на Летниковец.

Работна задача:Конструкција на Летниковец.

Добар ден ученици.На страна 38-39-40 во работните тетратки од Мегатехна треба да се изработи-Изработка на конструкции од едноставни материјали- Работна задача:Конструкција на Летниковец.Вашите обврски да ги завршите до наредната недела.Седете дома и имајте пријатни моменти.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Модел по сопствена идеја-авион-или возило

Добар ден драги ученици.На страна 44-45-46-47 од работната тетратка од Мегатехна да се изработи модел …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *