Дома / Uncategorized / Проект „Заедничка грижа за правилно насочување на учениците “

Проект „Заедничка грижа за правилно насочување на учениците “

📌Денес нашето училиште како дел од проектот „Заедничка грижа за правилно насочување на учениците “ организираше:

🚌За учениците од прво до петто одделение посета на Зоолошката градина и Дино парк.

🚌За учениците од шесто до деветто одделение посета на

Музеј на македонската борба за државност и самостојност и East Gate Mall.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *