Дома / ДОКУМЕНТИ / Програма за планираните екскурзии излети и други вонучилишни активности во учебната 2022-2023 година

Програма за планираните екскурзии излети и други вонучилишни активности во учебната 2022-2023 година

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *