Дома / Uncategorized / ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

ИЛИ СО РЕШАВАЊЕ НА ТЕСТОТ ВО ТЕТРАТКА СО ПРЕПИШУВАЊЕ НА БАРАЊАТА И ЗАПИШУВАЊЕ НА ОДГОВОРИТЕ!

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Резултати од регионален натпревар по физика

На регионалниот натпревар по физика кој се одржа на Природно математичкиот факултет во Скопје, нашиот …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *