Дома / Uncategorized / ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

МОЖЕТЕ ДА РЕШАВАТЕ ДИРЕКТНО НА ВОРД ДОКУМЕНТОТ СО ПРЕЗЕМАЊЕ НА ИСТИОТ !

ИЛИ СО РЕШАВАЊЕ НА ТЕСТОТ ВО ТЕТРАТКА СО ПРЕПИШУВАЊЕ НА БАРАЊАТА И ЗАПИШУВАЊЕ НА ОДГОВОРИТЕ!

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Резултати од регионален натпревар по физика

На регионалниот натпревар по физика кој се одржа на Природно математичкиот факултет во Скопје, нашиот …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *