Дома / Новости / Прием на првачиња во учебната 2020-21

Прием на првачиња во учебната 2020-21

Добро ни дојдовте првачиња во “Царството на знаењето”📖
Среќно‼
Ви посакуваме да бидете секогаш радосни, мотивирани, вредни, истрајни и храбро да чекорите кон исполнувањето на вашите желби и идеали!✔✔✔
Имајте среќна и успешна година!❤❤❤

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.