Дома / Новости / Пригодна програма за учениците од прво одделение, за прием во детската организација! 

Пригодна програма за учениците од прво одделение, за прием во детската организација! 

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *