Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 4 ТО ОДД. / Презентација на вокабулар за професии и занимања

Презентација на вокабулар за професии и занимања

Ученици, внимателно изгледајте ги и ислушајте ги сите три видеа за професии и занимања. Зборовите напишете си ги во тетратките.

Преземете го документот и извежбајте ги новонаучените зборови.

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

12- 16.05.2020 Angliski Jazik za chetvrto

ППТ-Сегашно-обично-време-одречна-форма-квизПреземи Сегашно-обично-време-одречна-форма-и-вежбаПреземи Погледнете ги презентациите за сегашно просто време Present Simple Tense- одречна форма и …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *